luni, 12 decembrie 2011

Sa vorbim de Valve:)

Acum cateva saptamani scriam:

"Valve a produs o surpriza uriasa, prin care a reusit sa filtreze marea majoritate a redirectelor.
Mai exact, cu noul protocol(implementat de cateva saptamani) masterele devin inactive si inutile. Singurul master la care se conecteaza engineul HL este 69.28.158.131. Conectarea se face in mod automat, comanda setmaster add fiind dezactivata.

Din cauza aceasta o sa vedeti in console "setmaster command ignored". De asemenea, filtrarea pe IP este de o mai buna calitate, protocolul de query a fost schimbat in mod radical. 

De ce se vad scaderi de dropuri?
HLDS se inregistreaza numai la acel master folosit de clientul Steam. De asemenea, dezactivand inregistrarea in celelalte mastere, clientii non-steam nu vor mai vedea in liste o gramada de servere. De precizat este ca un client non-Steam nu-si poate face singur update la noul protocol. Si uite cum Valve lasa pe afara jucatorii non-Steam... Nu-i asa ca se pierd o gramada de jucatori non-steam? Asa este...

Concluzia: Degeaba puneti setmaster add, pentru ca acea comanda este inutila.  "


Acum mi-am dat seama ce au cautat. Pur si simplu, au distrus clientii Non-Steam. In afara de redirectele PowerGods niciun HLDS nu se mai poate inscrie pe alte mastere decat pe cele care vor Valve. Problema e ca au creat o problema uriasa: Au dat posibilitatea crearii de Boosturi. GameTracker.rs si in curand unul romanesc la care am ajutat si eu:) In schimb, mai nou exista 2 masterservere Valve. S-a observat o crestere semnificativa a numarului de redirecionati in special Steam on dupa acest update(5408). De asemenea HLDSurile au fost nevoite sa-si faca update, pentru ca nu se mai inscriau in absolut niciun master.

De asemenea de vreo 3 zile am lista plina(vreo 2000 de servere constant) si multe rusesti:)
Asa ca au incercat sa faca un bine, si au facut un rau incredibil prin aceste boosturi. Traiasca aceasta companie:|





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu