sâmbătă, 17 decembrie 2011

extreamcs comunitate de ratati:|

Postul meu:

Salut:)
Zilele trecute am deschis un blog unde voi incerca sa postez toate nautatile din lumea programarii CS-ului si nu numai, tehnici de optimizare si tutoriale interesante. Va las pe voi sa descoperiti mai multe pentru ca merita. Subiecte diverse, de la redirecte pana la buguri si exploits.

http://csres.blogspot.com

Raspuns: 
cumpără topic global dacă vrei !

reclamă , coș.

Daca asta nu se numeste prostie, nu stiu ce mai e. In primul rand ca aveau ce sa invete de pe aici, ca pana una alta le-au plecat cam toti programatorii. Se lauda Laur ca face anticheatul lui peste de cand am terminat eu WAC-ul. Pana la urma a renuntat. Majoritatea pluginurilor de acolo sunt inspirate de pe alliedmods si chiar copiate pur si simplu. anakin a inceput sa frecventeze tot mai rar, au ramas fara programatori, fara nimic. Nu-i inteleg pe oamenii astia. Le dai informatii, vad ca nu pot copia si iti sterg postul. Vaide viata lor.

Concluzie: Niciun server din extreamcs nu va beneficia de PowerGods Redirect:)

4 comentarii:

  1. Urat din partea lor. Adevarul e ca si lor ca si la laleagane "le-a cam trecut vreamea", in sensul ca fiecare chestie merge pana la un moment dat si are perioada ei de apogeu. Dupa un timp timp esti nevoit sa alegi din 2 variante:
    1 dispari si faci loc la altii
    2 te adaptezi noilor norme si mergi mai departe
    Putini au reusit sa ia decizia corecta, iar refuzand anumite chestii care practic li s-au dat gratis isi sapa singuri groapa.

    Cu un singur lucru vreau totusi sa te contrazic. Ai spus ca nici un server din comunitatea lor nu va beneficia de redirect. Sunt de acord cu decizia de a nu oferi redirectele vre-unuia dintre detinatorii comunitatii extreamcs, dar cei care au serverele adaugate in comunitatea lor nu merita sa sufere pentru prostia altora. La fel cum a fost si la noi cazul, altii au avut de suferit de pe urma unor ratati ceea ce e nedrept si consider o decizie nu tocmai corecta. Omul trebuie judecat individual, caracterele difera si fiecare isi merita sansa la un anumit lucru. Nu e corect sa judecam o masa de oameni la fel din cauza a 2-3 idioti.

    Cu reclama la blog nu trebuie sa te stresezi prea tare, odata indexate articolele pe google cei interesati or sa apara si se va forma un nucleu de oameni care sunt in tema cu continutul, astfel vei avea si cu cine sa faci schimb de opinii in vederea imbunatatirii cunostiintelor si diversificarii continutului. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. pfoai voi ma surpindeti pe zii ce trece:D! oricum felicitari si cu refirecteel si cu anticheatu;)!
    cat despre extremecs cum a zis si max le=a cam trecut vremea;)!

    RăspundețiȘtergere
  3. urat din partea lor.. le-a trecut vremea de mult :))

    RăspundețiȘtergere