luni, 12 decembrie 2011

PowerGods Redirect

Incep prin a spune ca vreau sa le mut de pe acem domeniu!

Ce sunt? Mai stiti redirectele gen fakeHLDS? Normal...
E, astea sunt niste redirecte in acelasi stil, consuma cam 20MB la 500 redirecte dintre care vreo 16 o ocupa interfata. Frumusestea e ca dupa ultimul update valve baga jucatori in prostie. Exista versiune spearata pt linux cu suport nativ. Se inregistreaza in Setti, setmaster.info, masterele rusesti,masterele Steam si multe altele. Frumusetea e ca datorita unei scapari a Valve, apar primele in listele de internet(chiar si in fata celor rusesti) De asemenea sunt singurele capabile sa se mai  inregistreze si pe masterele non-Steam, functionand ca un Boost(o sa fie singurele in acele mastere:D ). Va las pe voi sa descoperiti frumusetea lor
http://www.wargods.ro/redirect



Au consumat 3 luni de tocit creierii, seri pierdute, ochi stricati in wireshark, dar toate astea au meritat. Sunt unice in lume!


Stiu de o anumita problema cu Shortcutul in varianta 3.2. Celor care le da Don't Send, va duceti in C:\ProgramFiles\PowerGods Redirect(sau unde l-ati instalat) si accesati Start.exe sau app.exe!

Voi remedia si aceasta minora problema:)






2 comentarii:

  1. Cu siguranta cele mai bune. Sunt mandru ca am avut ocazia sa pierd si eu nopti facand configuri, teste cat si designul aplicatiei si designul evidentei.
    Am avut onoarea sa vad evolutia redirectului din stadiul de idee pana in stadiul de program unic in lume. il recomand cu toata increderea ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut si eu o cerere pe http://www.wargods.ro/redirect/forum pentru serverul pub.frozencs.com acum o luna si inca nu am primit nici un raspuns...Se mai accepta cereri de redirecte?

    RăspundețiȘtergere