joi, 15 decembrie 2011

Proiecte mai vechi

Azi voi face publice 2 proiecte mai vechi, pe care le-am folosit pe o anumita comunitate cu mult timp in urma. Global redirect si Global Ban.

Global redirect:
Asemanatoare xredirectului, numai ca serverele sunt luate dintr-o baza de date aleatoriu, jucatorii fiind impartiti in mod egal.


Aveti la dispozitie un site, un installer si multe alte facilitati. Va voi pune la dispozitie sursele, cu condiitia ca voi sa le imbunatatiti putin.
 
Evidenta, si phpurile necesare: 

http://fisierulmeu.ro/65ROBNMCXL08/projectamxx-rar.html

Se urca pe host, se creata o baza de date, se modifica datele in install.php si se ruleaza pentru crearea tabelelor.
Pentru functionarea AMXX-urilor, modulul socket este necesar. Modificati SMA-ul si il puneti pe server. Acest plugin este bun pentru partajarea jucatorilor in interiorul comunitatii cand un server este full.

http://fisierulmeu.ro/653N5PZJLQ03/globalred-sma.html

Global Ban
O baza de date comunca cu jucatorii banati. Astfel daca un jucator este adaugat in aceasta DB, va fi banat pe toate serverele ce folosesc acest plugin. De asemenea se poate seta gradul de protectie(daca jucatorul va fi deconectat, sau doar se va afisa un mesaj de informare)
Se instaleaza ca orice plugin amxx, atentie insa la modulul sockets.


http://fisierulmeu.ro/65B709YGORB0/global-ban-sma.html

Sper sa va fie de ajutor aceste resurse.

3 comentarii:

  1. Sunt foarte utile pluginurile mai ales pentru comunitatile care au mai multe servere. Excluderea codatilor se face mult mai usor cand odata banat pe un server interdictia are efect si pe alte servere.
    Singura mentiune este ca unele servere sunt "sensibile" la pluginurile ce functioneaza pe baza de socketuri, deci e posibil ca pe unele servere sa faca lag iar pe altele sa nu mearga deloc
    Merita dezvoltat proiectul si imbuynatratit. Eventual sa comunice cumva de WarGods Anti Cheat si alte anticheaturi sigure incat sa se creeze un sistem puternic de protectie impotriva codatilor :)

    Chiar ar iesi ceva tare, global ban + Anti Cheat + client checker :)
    Daca s-ar putea adauga si o litera speciala pt admini, de exemplu doar baurile date de adminii experimentati sa fie adaugate in baza de date, sa fie diferentiate de banurile date de adminii mai putin experimentati, ar iesii chiar ceva tare si ar aduce un mare plus calitatii serverelor de cs.

    RăspundețiȘtergere
  2. E optiune de setare a Flagului adminilor ce au acces la acest plugin. De asemenea se poate implementa un sistem WAC+GA. Problema e timpul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, pt a crea o ambianta optima intr-o comunitate de cs ai nevoie in primul rand de timp si in al doilea rand de oameni care sa lucreze...
    singur nu ai timp sa le faci pe toate chiar daca ai materialele si cunostiintele necesare, e nevoie de niste oameni care sa te ajute...
    dar cum din cs nu iei pensie, e greu sa mai gasesti oameni priceputi care sa se si tina de treaba...

    RăspundețiȘtergere