sâmbătă, 17 decembrie 2011

Schimbari HLDS si Setti

Ieri am descoperit cateva schimbari la engineul HLDS si la inregistrarea in Setti.
Astfel a ales sa treaca protocolul GoldEngine pe cel SourceEngine in totalitate, astfel la requestul "TSourceQuery" este trimis doar responseul de Source. Astfel au scos in totalitate suportul pentru clientii Non-Steam neupdatati. Iata cum Valve face diferenta din nou dintre cele 2 protocoale. De asemenea A2S_PLAYER este trimis doar in cazul queryurului destinat acestuia. Au fost facute cateva modificari minore la protocol de asmenea, insa nu afecteaza functionalitatea serverelor si nu necesita update.

O alta surpriza este ca ieri toata ziua al doilea masterserver al Valve a fost nefunctional, astfel iar s-au pierdut o gramada de jucatori. Sper ca in decursul zilei de azi sa isi reia functionalitatea. HeartBeatul a fost modificat si el, la un interval mult mai mic decat cel precedent.



Setti: Surpriza, au schimbat locatia de inregistrare, in schimb protocolul e acelasi. Singura diferenta consta ca au mai adaugat suport pentru cateva jocuri. In schimb, am observat prezenta unui bot de securitate nou, deci cred ca masurile de siguranta s-au sporit.


Un comentariu:

  1. Esti mai vaca ca ma-ta cand te-a cacat pe lumea asta. Cum sa pui ma redirect pe contul de adfly fututi gatu ' tau de inapt.

    RăspundețiȘtergere